Adverteren

Leuke daguitstapjes in Zeeland


Vakantie 04 Nov 2020
Leuke daguitstapjes in Zeeland

Als je in Zeeland vakantie gaat vieren, dan kun je vast en zeker wat inspiratie gebruiken voor dag uitstapjes. Daar besteden we dan ook graag wat aandacht aan. Lees het op je gemak door en laat je inspireren. Voor kinderen is er veel te doen, maar ook voor volwassenen. Maar het leukste is natuurlijk als je er met het hele gezin naar toe kunt en daarom hebben wij veel van deze uitstapjes op een rijtje gezet.

Tips dag uitstapjes Zeeland

Een paar leuke dag uitstapjes voor je vakantie in Zeeland op een rijtje:

  • Met de historische stoomtrein kun je door Zuid-Beveland reizen. Je gaat mooie dorpjes ontdekken en de natuur van heel dichtbij en op een andere manier bewonderen.
  • Zeehonden spotten op de Westerschelde is ook zeker de moeite waard voor jong en oud. Een mooie vaarttocht met de ScheldeSafari kan een leuk dagje uit betekenen voor jullie!
  • Als je van Oesters houdt of je wil er kennis mee maken, dan kun je naar Oesterij Yerseke en dan eens kijken of je het lekker vindt!
  • Het Verdronken land van Saeftinghe is een bekend schorgebied in Nederland. Je komt er hier achter hoe dat het Zeeuwse oerlandschap er uit zag.
  • Oma’s snoepwinkel, een piep klein winkeltje in Veere, heerlijke ouderwetse soorten snoep waar je echt van gaat genieten!
  • Als je naar de Knokkert gaat, dan ontdek je dit mooie natuurgebied. Het is een heel bijzondere plaats, je vindt er veel oude boerenelementen.
  • De langste wandelroute van Nederland is Nederlands Kustpad. Je loopt van de Belgische grens door de duinen van Zeeland. Dan ga je genieten van de langgerekte stranden van ons land en de dijken langs de Waddenzee. Een deel loopt dus door Zeeland en dat stukje zou je hier kunnen bewonderen.
  • Klompenmakerij Traas is ook erg leuk om mee te maken als dag uitstapje. Je kunt hier van heel dichtbij zien hoe de klompen worden gemaakt en uiteraard kun je er ook een paar kopen.
Vakantie Zeeland    
Vakantie 02 Jan 2021

Vakantie Zeeland    

Pasen in Zeeland vieren
Reizen 23 Nov 2020

Pasen in Zeeland vieren

Leuke daguitstapjes in Zeeland
Vakantie 04 Nov 2020

Leuke daguitstapjes in Zeeland

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen