Adverteren

Met Pinksteren kamperen in Zeeland


Recreaties 07 Oct 2020
Met Pinksteren kamperen in Zeeland

Vakantie vieren in Zeeland, als je het eenmaal hebt mogen ervaren dan wil je er snel weer gebruik van maken. Maar het kan ook eens op een andere manier. Misschien wil je namelijk niet gebonden zijn aan een plek of huisje. Je zou dan kunnen kamperen in Zeeland, je kunt de camper meenemen en dan bijvoorbeeld rondom Pinksteren een paar dagen kunnen genieten in de provincie.

Een nachtje bij de boer in Schouwen-Duiveland en een dagje later naar Zuid-Beveland. Je kunt het helemaal zelf indelen, maar op deze manier kun je wel meer van de omgeving bekijken in een paar dagen tijd. Het advies is wel als je rondom Pinksteren wil gaan, om dan vooraf te reserveren, dan weet je zeker dat je met je camper een plaats hebt om te staan.

Vrijheid met kamperen

Als je van de natuur houdt, dan wil je misschien ook wel de vrijheid tijdens je vakantie. Ook al kan het met Pinksteren wat drukker zijn in Zeeland, daar hoef je geen last van te hebben tijdens het kamperen. Je hebt dan namelijk alle ruimte, je geniet van de natuur, je ontwaakt wanneer het licht wordt, kunt bij je camper een hapje eten en drinken klaarmaken en misschien is het wel zo goed qua weer en kun je de BBQ aandoen. Je hebt niet veel nodig om te genieten, een mooie wandeling in de natuur en dan weer naar je camper, buiten een spelletje doen of gewoon genieten van een boekje en het uitzicht.

Camperplaatsen Zeeland

Je hebt in de provincie Zeeland steeds meer plaatsen waar je met de camper mag staan en kunt overnachten. Bij de boer kun je vaak voor een laag tarief overnachten en heb je ook alles wat je nodig hebt bij de hand. Daarnaast kun je vaak een rondleiding krijgen over de boerderij, wat ook erg leerzaam is en voor de kinderen weer een leuk extraatje is tijdens de vakantie. En wat dacht je van een lekker glaasje verse melk iedere ochtend bij je ontbijt? Een moment om naar uit te kijken want het is zo Pinksteren en dan kun jij vakantie vieren in het mooie Zeeland.

Vakantie Zeeland    
Vakantie 02 Jan 2021

Vakantie Zeeland    

Pasen in Zeeland vieren
Reizen 23 Nov 2020

Pasen in Zeeland vieren

Leuke daguitstapjes in Zeeland
Vakantie 04 Nov 2020

Leuke daguitstapjes in Zeeland

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen