Challenger zeeland ontbijtsessies

Maandag 3 juli  - Netwerken 
Effectief netwerken: vergroot je impact
Netwerken is noodzaak als u succesvol zaken wilt doen. Maar hoe zorgt u voor hoge impact in een korte tijd? Onder andere met een sterke persoonlijke pitch. In deze workshop leert u helder en krachtig overbrengen wie u bent, wat u wilt en wat u kunt. Daarnaast leert u hoe u goed contact maakt en hoe de boodschap ook echt goed overkomt. 

Dinsdag 4 juli Teamleiderschap                   
Take your team to the top!
Wie wil er nou niet werken in een topteam? Een team dat in alle omstandigheden effectief samen werkt en altijd presteert. En uw taak is om dat team naar de top te leiden. U leert in deze interactieve workshop hoe teamontwikkeling werkt en wat dit van u vraagt als leider. 

Woensdag 5 juli - Werkdruk                               
Werkdruk de baas: bereik meer met minder energie!
‘Hoe is het? Druk…’ Iedereen heeft het steeds maar drukker. De lat ligt steeds hoger en we willen meer, beter en verder. Maar hoe houd je dat vol? In deze workshop leert u omgaan met druk en krijgt u zicht op de energiegevers en –vreters in uw leven. Bereik meer met minder energie!

Donderdag 6 juli - Persoonlijk Leiderschap         
Ontketen je kracht!
‘Aan de slag’ met uw persoonlijk leiderschap. Waarom doet u dingen die u doet en hoe kunt u nog meer in uw kracht staan? Vergroot uw zelfinzicht, ontdek uw persoonlijke kwaliteiten en hoe u deze nog beter kunt inzetten. 

Gaarne bovenstaand bedrag z.s.m. overmaken naar:
Naam: Sport Events
IBAN: NL71ABNA0558500838
t.n.v. Ontbijtsessie voor en achternaam