Driekleur Challenger Zeeland is hét topsport- en businessevenement van Zeeland. Met een prijzenpot van ruim $40.000 en meer dan 125 internationale topspelers uit 45 landen en 5 continenten, is dit evenement de springplank naar de absolute wereldtop. Zo hebben bekende Nederlandse toppers als Thiemo de Bakker, Jesse Huta Galung en Thomas Schoorel bij de heren deelgenomen. Aranxta Rus, Kirsten Flipkens en niet te missen Lesley Kerkhove van Zeeuwse komaf, hebben de afgelopen jaren bij de dames meegespeeld. Mede dankzij de bijdrage van deze tennistoppers én Lesley Kerkhove als ambassadrice, heeft de organisatie van de Challenger de prachtige provincie Zeeland op de kaart weten te zetten. Niet alleen landelijk en internationaal, maar ook zakelijk en op sportief gebied. 

Welzorg International Wheelchair tournament
Driekleur Challenger Zeeland organiseert als enige in Nederland een internationaal rolstoeltennistoernooi op gravel. Welzorg is de trotse naamdrager van dit unieke toernooi. 

Toegankelijkheid en e-ticket
De wedstrijden die tijdens Driekleur Challenger Zeeland plaatsvinden zijn net als voorgaande jaren voor het publiek gratis toegankelijk. Op vertoon van het persoonlijke e-ticket krijgt u toegang tot de wedstrijdbanen en het park. Het VIP-topdeck is exclusief voor businessbezoekers.