Driekleur Open MLTC

Naast het internationale heren-, dames- en rolstoeltennistoernooi wordt tijdens Driekleur Challenger Zeeland het Driekleur Open MLTC georganiseerd door o.a. Bert van Sabben. Een toernooi voor de recreatieve jeugd en het Open Toernooi voor de recreatieve senioren. Met ruim 200 inschrijvingen een drukbezocht Zeeuws tennistoernooi dat meetelt voor de Zeeuwse Masters.

Op acht tennisbanen is het Driekleur Open MLTC een mooi en belangrijk onderdeel tijdens de Challenger. 

Word jij ook enthousiast deelnemer van Driekleur Open MLTC 2017? Schrijf je dan in via onderstaande link: 

 

 

 

 

Baan 13 

MLTC, de Middelburgse Lawn Tennisclub, heeft twaalf tennisbanen, waarvan drie gravelbanen en acht all weather banen. Met haar 750 leden is het een bruisende club met tal van activiteiten en mogelijkheden voor jong en oud. Gedurende het hele jaar is er mogelijkheid om te tennissen op het moderne tenniscomplex. Er is een kantine met een mooi terras dat gedeeltelijk overdekt is. 

Baan 13 is het clubgebouw van de Middelburgse tennisvereniging MLTC.  Het is de ontmoetingsplek voor de leden van MLTC om voor en na het tennissen lekker gezellig met elkaar samen te zitten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook tijdens de Challenger wordt er op een professionele manier gezorgd voor een gezellige sfeer en wordt er elke dag een menu aangeboden. Zodra dit bekend is, wordt het hier op de site geplaatst. 

Tijdens Driekleur Challenger Zeeland heten we u van harte welkom op het prachtige tennispark van MLTC, ook wel 'De Veste', in Middelburg.

Meer informatie over MLTC of Baan 13 vindt u op onze site: www.baan13.nl