cycleImage
cycleImage
cycleImage

Sponsorpakketten

 

Vip-Boxen
Voor onze genodigden presenteren wij dit jaar exclusieve VIP-boxen dicht bij de topspelers. Informatie hierover ontvangt als sponsor persoonlijk. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neemt u dan contact op met de organisatie via info@challengerzeeland.nl

Challenger Catering
Buiten uw gekozen businesspakket stellen wij u als organisatie in 2017 ook in de gelegenheid om lunchtafels te reserveren in het VIP-topdeck of uw lunch te nuttigen in één van de VIP-boxen op het centercourt. Hiermee kunt u uw partners, relaties of medewerkers een uitdagende en aantrekkelijke middag aanbieden. 

Challenger ontbijtsessies 
Tijdens de Challenger verzorgt Verschoor en Oudshoorn korte interactieve workshops die bijdragen aan persoonlijke én professionele ontwikkeling van mensen. De workshops zijn bedoeld voor hoger management, directieleden, toekomstig leidinggevenden en HR. In totaal worden er 4 thema’s aangeboden. Theorie wordt kort besproken, maar de deelnemers zullen vooral ervaren hoe dingen anders kunnen en soms misschien wel beter. De workshops worden gratis aangeboden in combinatie met luxe ontbijt op het Stoffels Bleijenberg VIP-topdeck.        

Praktische info:
Datum: Elke dag één sessie van maandag 3  t/m donderdag 6 juli
Tijden: Van 08:00 tot 09:30 uur
Groepsgrootte: Min. 6 max. 20 personen
Thema's: Teamleiderschap, netwerken, werkdruk en persoonlijk leiderschap 
                            

Informatie over kosten en inschrijven zal zeer binnenkort bekend gemaakt worden.