cycleImage
cycleImage

Datum evenement

1 juli t/m 9 juli 2017

Wat is een Challenger?

Een Challenger is een serie van professionele internationale tennistoernooien. Deze hebben als doel om professionele tennisspelers en -speelsters genoeg punten te laten verdienen om op het hoogste wereldniveau te gaan acteren, namelijk de ATP en WTA World Tour.

Spelers die aan Challengers meedoen hebben gewoonlijk een positie op de wereldranglijst tussen de 100 en 500. Het prijzengeld varieert van $10.000 tot $150.000.

Driekleur Challenger Zeeland kenmerkt zich door het professionele internationale tennistoernooi te combineren met zowel breedtesport als de zakelijke wereld. Tijdens dit evenement ontmoet en versterkt men elkaar. Er wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijk podium voor alle betrokken doelgroepen. De organisatie wil een open karakter hebben waarin elk individu en onderdeel even belangrijk is. Het karakter van het evenement is dat iedereen zich, zowel in de sportieve als zakelijke omgeving, welkom en thuis voelt.

Mede dankzij de participatie van Welzorg is de Challenger tijdens de editie van 2017 in staat om voor de vijfde keer het enige Nederlandse internationale outdoor rolstoeltoernooi te houden. Met toevoeging van dit internationale onderdeel zet Driekleur Challenger Zeeland zichzelf nog sterker op de internationale tenniskalender. De organisatie is trots om hiermee ook haar maatschappelijke doelstellingen te realiseren. 

Parkeerlocatie genodigden en bezoekers:

Koninginnelaan 55
4335 BB Middelburg

Locatie evenement:

Griffioenpad 1
4335 AJ Middelburg   Tel. 0118-613676

 

Sfeerimpressie Driekleur Challenger Zeeland
Sfeer proeven en een indruk krijgen van Driekleur Challenger Zeeland? Bekijk onze promotievideo van Driekleur Challenger Zeeland 2016!